MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

lördag 24 mars 2007

Vestee


Nu är Vestee-tröjan klar. Kragen tog förvånansvärt lång tid att göra, i förhållande till själva tröjan. Men det var väldigt lättstickad och kul, ska faktiskt göra en till i ull, som förespråkades i mönstret. Den här är i bomull/akryl. Modellen verkar bra, så då kan det väl vara läge att ha ett par stycken med lite olika egenskaper. Inbillar jag mej i alla fall, får väl se när den dan kommer då dessa är lagom. Det lär väl rinna en hel del vatten under bron innan dess, och många maskor lär bli stickade. Inte ens min okuvliga optimism rår på misstanken att allt jag gör kanske inte hinner komma till användning. Men strunt samma, jag har i alla fall väldigt trevligt under resans gång.

Det här med kamera och foton blir jag inte riktigt nöjd med. Har försökt med och utan blixt, på olika platser, men tröjan kommer inte riktigt till sin rätt på bild. I levande livet är det en väldigt behaglig pistagegrön ton som jag är väldigt förtjust i, men här ser den bara blek och glåmig ut. Fast det hade ju varit värre om det varit tvärt om!

Men nu ska jag faktiskt inte sticka på en lång stund. Dammsugaren har sett ensam och övergiven ut alltför länge nu, och de stackars krukväxeterna tigger och ber om att få en slurk vatten. Synd att de små gårdstomtarna försvunnit. En eller ett par sådana tycker jag skulle varit väldigt bra att ha, som fixade till allt under nätterna. Jag skulle gärna koka gröt till dem vareviga dag, bara jag slapp städa!

1 kommentar:

Sussry sa...

Åh, vad bra den blev.