MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

torsdag 3 maj 2007

UFO:n

Inte har det blivit mycket stickat i kväll, har varit fullt upptagen med annat. Har haft några ljudböcker ute på Tradera - efter pågående rensning i bokhyllorna - och de auktionerna avslutades i dag. Har varit en förskräcklig massa att greja med i samband med det, väga och räkna porto och paketera och skicka mail, men det var himla kul. Har aldrig gjort något sådant förr, så det var en helt ny erfarenhet, och inte helt olönsam. Ja, allt är ju lönsammare än att ha dem stående i en överfull bokhylla, när man dessutom vet att de inte kommer att lyssnas på igen. Pärlorna finns naturligtvis kvar.

Men några varv med stickorna har det trots allt blivit tid till. Fick klart filten till Ulfs och Helenes katter i går, och skickade iväg den direkt. Den var i ärlighetens namn inte mycket att orda om, än mindre att fotografera, men förhoppningsvis kommer den att fylla sin funktion som skräpuppsamlare.

När den var avklarad kände jag att jag bara var tvungen att börja på något nytt. Det blev en ärmlös topp eller snarare är det tänkt att vara en liten holkärm, när den väl avancerat så långt. Den ska jag behålla alldeles för mej själv. Än så länge ser den mest ut som det förskrämda lilla nybörjarufo (unfinished object) det är, men vill det sej väl har jag ett skönt tillskott till sommargarderoben om ett slag.




Inte är något av de alster jag har på gång särskilt nära slutet, skulle möjligtvis vara Alex' boll, den är i alla fall halvfärdig. Karins silverfärgade sjal är ungefär 25 % gången och den blå linhalsduken knappt ens där än. Om jag hade kunnat förmå mej att samla mina krafter kring ett eller ett par projekt i taget hade de naturligtvis blivit klara mycket snabbare, det begriper ju till och med jag, men det är ju så mycket som lockar! En trekanstssjal - Syrian pattern ur Victorian Lace Today - ligger väldigt nära i tiden, det känner jag på mej. Vill göra en kortärmad jumper i lin också, om jag bara hittar någon lämplig beskrivning. En tovad väska till någons laptop. Kanske gör en och ser hur stor den blir, så får den som har en laptop i lagom storlek den.

Nu ska jag avsluta denna dag. Börjar känna mej lite urlakad och det är trots allt ytterligare en arbetsdag innan det är dags för nästa sovmorgon.

1 kommentar:

Anonym sa...

Visst är det roligt att börja på nya stickningar? :-)

De som du har på gång ser topp ut!

Ha entrevlig helg!