MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

söndag 19 juni 2011

Apdjävlar? / Monkeydevils?


Nu är ponchon till Poppy klar, men ack och ve, grann är den inte! Jan hävdar å det bestämdaste att det inte är apor som dansar runt nederkanten, det är smådjävlar! Och visst har han rätt, de är absolut mer djävulska än aplika. Men nu är det som det är, men jag ska göra en annan till henne – utan vare sig apor, djävlar eller andra dekorationer – som matchar den Eddie har ärvt. Det innebär i och för sig att jag får göra avsteg från en avgiven ed på att jag aldrig skulle göra ytterligare en i gul/grönt, men eftersom våran Poppy (eller hennes mamma!) ber så vackert och den jag just avslutat blev så eländig ska jag faktiskt göra ytterligare en. Men sen är det stopp med den varianten!

Now is the poncho for Poppy finished, but woe and horror how it looks! Jan argue vehemently that there are not monkeys who dances around the bottom, there are little devils! And of course he is right, they are definitely more diabolical than monkey like. But now it is as it is, and therefore I will do another one for her - without monkeys, devils or other decorations - that matches the one Eddie has inherited. This means in itself that I will abandon a solemn oath that I would never do another one in the yellow / green, but because our Poppy (or her mom!) asks so nicely and the one I just finished was so miserable I will actually do another. But then its stops with that colour combination!I morgon åker jag upp till Stockholm igen, här duggar det tätt mellan resorna! Men det är så sant som det är sagt, inget ont som inte har något gott med sej. I och med att jag är sjukskriven har jag all världens tid – eller ganska gott om, i alla fall – för resor i både väster- och österled. Och så länge orken räcker så fortsätter jag att resa till mina favoriter så ofta det någonsin går. Måste ju passa behandlingar och dylikt elände, men däremellan …

Men jag ska inte bara mysa med Poppy och Eddie när jag är där, jag ska gå på kurs också! Fast det vet inte Ulf och Helene om än, trots att det är de som är tänkta som kursledare. Jag har nämligen skaffat mej en iPhone! Inte klokt vad kärringen drar på stort :-) Kul verkar den, har inte hunnit gå igenom alla finesser än, men en sak som jag vet att man kan göra men vet inte hur, det är att blogga från den. Tänkte att det kunde vara kul att kunna när man är iväg. Nyfiken på hur det går till är jag i alla fall, får se om det blir något av det. Sen finns det säkert en väldig massa finesser som jag inte ens tänker på att leta efter, så det ska också ingå i den här kursen de ska få ordna åt mej!


Tomorrow I will go to Stockholm again, it is really tightly between trips! But it is as true as it is said, nothing bad without something good with it. As I am sick, I have the entire world's time - or rather lots of, anyway - for travel in both west- and eastward. And as long as I have the strength I will continue to travel to my favourites as often as it’s possible. Have to match treatments and such misery, but in between ...

But I will not just cosy up with Poppy and Eddie when I'm there, I'll go for a course, too! Though Ulf and Helene does not know it yet, even though they are intended as course leaders. The fact is, you see, that I've got myself an iPhone! It looks very fun, has not had time to go through all the features yet, but one thing I know one can do, but do not know how, it is to blog from it. Thought it might be fun when I’m away. Curious about how it works anyway, will see if it gets any of it. Then there are surely an awful lot of features that I do not even think to look for, so that must also be included in this course they will arrange for me!

5 kommentarer:

Kerstin sa...

Jag tycker ponchon ser fin ut.
Jag stickade en kofta av lingarn förra sommaren och jag håller med att det är hårt att sticka med, men den belv skön efter blockning och den har en fantastisk lyster. Jag fick tipset av Yll & Tyll att mäta i utsträckt skick. Då blev måtten bra.

Hanne sa...

Hej Lena

tack för lingarnet som brevbäraren kom med igår. Som du nämnt så känndes det rätt hårt. Det ska bli spännande att testa, har redan sett ut ett mönster till somrig distrasa så den lär nog komma upp på stickorna ikväll. Imorgon ska vi till Legoland så det blir många sticktimmar i bilen på vägen dit.

Ha det jättegott!

Garntrollet sa...

Jag tycker att ponchon är jättefin! Det är lite trist när man själv inte blir nöjd, men det tycker jag att du ska vara.

Ha en trevlig midsommar.

Garntrollet (igen) sa...

Lena! Det slog mig just att du kanske tolkade min kommentar som att du inte ska vara nöjd och så menade jag självklart inte alls! Jag menade så klart att jag tycker att du SKA vara nöjd med ponchon. Ibland skriver jag snabbare än jag hinner tänka! :-)

Sussry sa...

HOppar förbi och önskar tevlig midsommar!

Pochon är fin tycker jag.

Kul med smartphones. Har själv en androidtelefon som jag inte förstår att det gick att klara sig utan förut ;-) :-O