MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

fredag 20 februari 2009

Vågar jag hoppas? / Dare I to hope?
I elfte timmen blev jag klar med Helenes kofta, till och med tvättad och lite sträckt. Och tänka sej, den är lite för stor till mej! Hurra!!! Vågar jag nu hoppas på att den ska vara lagom till Helene? Under över alla under i så fall.

I morgon ger vi oss iväg till Stockholm för att tillbringa en vecka hos Ulf och Helene och på söndag kommer Karin, David och våran Alex också. Tänk att få träffa dem allihop på en gång, en sån lycka! Det är minsann inte var dag. Nu önskar vi bara att det ska bli lite fint väder, gärna några få minusgrader och snö. Det verkar tyvärr inte helt självklart, det har talats om plusgrader på väderrapporten det sista, om jag inte har fel för mej. Men det kanske jag har? Hoppas kan man ju alltid, vi har nämligen köpt en pulka till Alex, och visst vore det kul om han kunde få använda den.

Om det vill sej riktigt väl kanske jag kan få ett foto på koftan med Helene i, och kanske till och med Karin med sin på, för att inte tala om Alex med sin brandbilströja. Ska göra ett försök i alla fall. Vår kamera lever sitt eget liv, gör inte alls som jag vill. För det måste väl bero på den, det kan väl inte bero på den som bara håller i den?

In the very last minute, I finished the cardigan for Helene, it’s even washed and a little bit stretched. And believe it or not, it's a bit too big for me! Hooray! Dare I hope that it will be ok for Helene? It would be a miracle, in that case.

Tomorrow we leave to Stockholm to spend a week with Ulf and Helene, and on Sunday will Karin, David and our Alex will come, too. How lovely it will be to meet them all at the same time! It’s not very often, indede. Now, we just hope for some good weather, as a few degrees below zero and snow. It seems, unfortunately, not obvious, it has been talking about plus degrees on the last weather report. But we can still hope, because we have bought a sledge for Alex, and it would be so very fun if he could use it.

9 kommentarer:

Garntrollet sa...

Hoppas tröjorna kommer att passa och ha en trevlig vistelse i Sthlm.

Idag är det nyfallen vit snö och solsken.

Lupie sa...

Helene is a lucky person to get such a beautiful sweater!
Hope you have a great time in Stockholm with your family.

Sussry sa...

Hoppas både Sthlm-helgen och tröjorna blir bra.

ylva sa...

Ja i Uppsala har vi haft fint väder så jag hoppas att det varit fint i Stockholm också. Tröjorna kommer säkert att falla i god jord.

Emmas dagar sa...

Tack så mycket!:-)
Nu finns helbild på Laminarian. Själva sjalen syns väl inte så jättebra, men storleken!

Hanne sa...

En så finkofta. Håller tummarna att den ska passa. det vore kula att se hela trion posera i det nystickade.
Ha det gott i Stockholm.

Megan sa...

I nominated you for a Kreativ Blogger Award because you're so cool and I love to read your blog, check out my most recent blog post for more details!

Anonym sa...

I love this cardigan, it looks like it fits nicely and has a nice form to it. Excellent job!!

Eva i Halmstad sa...

Hej
Var inne på Ravlery och såg Alex och hans fina tröja, den är jätte fin. Slex och katten också=)
Ha de så gott på dej.
Eva.