MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

söndag 9 december 2007

Ack o ve! (Only in Swedish this time)

Ja, nu är garnet slut. Ja, inte allt, några lådor har jag väl kvar, men garnet som skulle avsluta Ulfs kofta. Får ge mej ut på jakt i morgon. Lite förargligt, hade så gärna velat få den biten avklarad så jag kunde gotta mej åt alla lösa trådar som ska sys in :-)

Istället har jag ägnat större delen av helgen åt Munskänkarnas bokföring. Det är inte lika kul som att sticka, så därför samlas det gärna på hög och tar en ryslig tid när jag väl sätter mej med det. Varför kan jag inte ha självdiciplin nog att ta det efter hand? Då hade det ju inte märkts lika mycket.

Men lite pauser behövs ju ändå, och nu är framstycket till pippi-tröjan klar och nästan hela till omlottkoftan. Chrysopolissjalen har däremot stannat i växten. Inte för att jag inte har lust med den, längtar faktiskt efter lite spetsstickning igen, men nu har de andra kännts ännu mer angelägna. Men snart ...!

Ja, det är ju det här med vad man ska fylla sin tid med, ett evigt dilemma, eller ...? För att gardera mej mot att inte ha tillräckligt mycket igång har jag nu anmält mej till Sticka Meras Sockklubb. Det låter jättekul, ser verkligen fram emot att den ska börja. Nu är det faktiskt rätt länge sen jag gjorde några sockar. Har i och för sig köpt ett mönster hos Garnkorgen liksom pärlor, och tanken var att de skulle göras ungefär nu. Men nu är det ju en gång för alla så att det är något magiskt över det här med stickplanering, det blir aldrig riktigt i den ordningen man tänkt. I alla fall inte för mej. Det dyker ju hela tiden upp nya saker som lockar ännu mer.

Ja, då har jag idéerna säkrade inför det nya året. Men tänk om garnen tar slut? En sån fasansfull tanke, för säkerhets skull har jag anmält mej till Spinspirations garnklubb! Visst verkar det spännande?

4 kommentarer:

Anonym sa...

Tack så mycket :-)
/ Storjägarn´

Karin K sa...

Det later ju som att du har en del for dig i framtiden. Lite lustigt att du skulle namna det har med sockor. Jag kanner faktiskt en brevbarare som garna skulle vilja ha ett par varma stickade strumpor. Kanske inte med parlspindlar pa dock... Skulle du ha tid for det? Han tyckte jag skulle gora dem, men da blir dom nog inte klara foren tills nasta vinter.

LenaL sa...

Wow, så roligt! Självklart ska det bli ett par brevbärarsockar. Börjar i kväll!

Ida sa...

Tack för hjälpen med secret of the stole! Den ska snart stickas färdig, men just nu är det babysockar igång. Allra mest är det luciafester på jobbet och för mina egna barn också...