MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

måndag 10 december 2007

Rusig av lycka! / Intoxicated with happiness!


Ack, livet leker för en galen stickerska. En sån fröjd och lycka, idag har jag på fantastiska, underbara Ravelry hittat ett mönster på en Dalek! Kan ni fatta storheten i detta? Ja, storheten i Darlek fattar inte jag heller, nån mystisk robot som figurerar i Doctor Who, vad den gör eller är bra för har jag inte en aning om, men Ulf är mäkta förtjust i denna figur, som kanske uppbär nån kultstatus eller nåt, vad vet jag stackars gamla människa? Hur som helst kan jag nu sticka honom en sådan! Tänk att få sticka ett gose-vad-det-nu-är till sin 30+son! Är det inte sånt som sätter guldkant på tillvaron? Lite pillig är den, med pluppar och spröt som ska sticka ut lite här och var, men en utmaning!

Oh, what a happiness! Today I've foud a pattern for a Dalek at wonderful, marvelous Ravelry! Can you imagin how big this is? Well, to be true, I don't understand it, all I know about Dalek is that it is a robot or something in the movie Doctor Who. I don't know what it is good for, what it does or anything, but I do know that my son Ulf is very, very fond of it. And now I can knit one for him! Guess if he will be surpriced!Och som om inte det skulle var nog av salighet för en dag, så får jag veta att kära, söta svärsonen skulle kunna tänkas uppskatta ett par hemstickade sockar! Det hade jag väl aldrig i min vildaste fantasi kunnat föreställa mej. Måste genast sätta igång med dem också, men jag kan inte bestämma mej för vilket garn jag ska ta. Oh, alla dessa val! Vad ska jag välja???

And as if that wasn't enogh of joy, I just heard that our dear, dear son-in-law would like to have a pair of socks! I have never ever thought that it could be possible. Now I have to start with them immediately, but I can't made up my mind about the yarn, what colour will I choose?

6 kommentarer:

Sussry sa...

Såg figuren på Ravery men kunde inte begripa vem det skulle vara, men nu har du gett mig svaret tick tack.
Vad härligt med alla nya stickningar. Bestämt sockfärg ännu...

Ha en trevlig tisdag!

eva i halmstad sa...

Han var ju jättesöt "Dalek", men inget för mina barn, får väl bli en mössa i år till dom.
Strumpor är ju aldrig fel att få , och så roliga att göra , första iallafall.
Ha de gott, Eva.

Karin K sa...

Dalekar ar en sorts utomjordingar som ser ut som stora peppar kvarnar i plat, ungefar. De har en sug propp och en el visp som vapen och ar valdigt ruskiga varelser. Och morsan, Dr Who ar ingen film, det ar en TV serie. Hursom halst sa tycker jag att alla garnerna var jattefina, jag tror nog att vi kan vaga oss pa ett par i det rod-gran-bla till David. Tack sa jatte mycket!

Boel sa...

Visst är det lycka att sticka till sina barn, skönt att det inte avtar när de blir äldre. Jag tycker Dalek ser cool ut =).
I dag har jag shoppat lite till ditt hemlispaket, eftersom du vet att det är jag så berättar jag det fast jag säger inte vad förstås.

Tina sa...

Det finns inget bättre än att sticka till de som verkligen vill ha det man gör! Mystiskt mönster, kul att du hittade det!

Ulf sa...

Vad fullkomligt fantastiskt! Den kommer göra sig strålande bredvid vår Dalekväckarklocka!