MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

måndag 4 februari 2008

Sockar av olika slag / Socks in different shapes


Nu är det sockar som gäller, och ingenting annat. De dubbelfalska flätorna i svart/vitt till David, de gröna äkta falska flätorna till Karin och ett par filtade till David - om det vill sej väl. Det är hopplöst att gissa sej till vad det ska bli för storlek, i alla fall för mej. De som jag gjorde tidigare visade sej bli lagom till Jan, så det får bli ett nytt försök till Karin, när de pågående är klara. Vem de nu kommer att passa till? Snabbt går det med dem, men jag kan i ärlighetens namn inte säga att de är speciellt kul i det här skedet. Däremot är det vansinnigt kul och spännande att se vad som sker med dem i tvätten, och förhoppningsvis kan de komma till nytta på någons frusna fötter. De här är jag väl närmast benägen att tro ska bli så stora att de inte kommer att passa någon, men då får det väl bli en vända till i tvättmaskinen.

Now it's just socks on the needles. A black and white for David, a green for Karin and a pair of giants that shall be felted and hopefully fits David. But I think it's hard to even guess what size it will ends up to. The pair I did for Karin last week turned out to be perfect for Jan, so I will do another try to get her a pair, too.Jag har gått med i Spinnspirations garnklubb, och har nu fått det första av tre handfärgade garner! Det är ett helt ljuvligt kamgarn i den allra underbaraste färgsättning och just nu snurrar det av idéer om vad detta ska användas till. Tina tipsade om sockar, och det skulle nog bli ett par ljuvliga sådana, men här ska inte förhastas, det tål verkligen att tänka på.

I have joined Spinnspiration's yarnclub and just got the first one. It's so lovely in the most wonderful colour, and now I'm thinking about what to use it for. I have an idea or two, but will give it a second and even a third thought, I don't want to vaist it!

5 kommentarer:

Tina sa...

Den där sockan ser ju helt grotesk ut! Tror hela Alex skulle kunna få plats i den - kanske en sovsäck? :)

Kul att du gillade färgen!

Ulricha/Garntrollet sa...

Vilken rolig bild :-)

Fina blir kabel-strumporna, och spännande med den tovade och se hur den kommer att se ut.

Garnet ser underbart ut :-)

Ha det bra.

Sussry sa...

Oj, vilken jättesocka!Och vilken mysig bild med alla sockorna tillsammans.
Jättefint garn!
Sköt om dig!

Strumpstickan sa...

En vacker trekantssjal kanske? Underbart fint garn!

Boel sa...

Vilken kul bild på sockorna!
Garnet från Sinspiration fick mig grön av avundsjuka, jag måste gå med i nästa omgång.

Trevlig Helg!
Boel