MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

torsdag 28 februari 2008

Uppdatering / Updating


Med posten idag damp det ner ett litet hårt kuvert - avstämplat i Göteborg ! - från min gulliga, goa, rara Hemlisvän! Den allra ljuvligaste Grand Cru choklad från Valrhona! Så läckert! Kunde heller inte kommit mer lägligt, kände genast hur livsandarna väcktes till liv bara jag öppnade kuvertet. Jag har nämligen legat utslagen i nån mystiskt sjuka de senaste dagarna, med en hals som varit som ett öppet sår och ett huvud som enbart innehållit bomull. Men i morse när jag vaknade hade det vänt, och smaklökarna åter trätt i tjänst. Och så precis när det var konstaterat dimper dessa godsaker ner i brevlådan! Precis exakt vad som behövdes för att återföra mej till de levandes skara igen, tusen, tusen tack, kära hemliga vän!

Today I got some lovely Valrhona Grand Cru Chocolat from my dear, lovely Secret Friend!


Såja, nu är Karins väst klar. Bilden blev usel men i levande livet tycker jag den blev riktigt trevlig. Nu återstår att se om den passar, lika spännande varje gång. Orsa kompani lovar ju som bekant ingenting bestämt! Jag hade 250 gr garn till förfogande, och det gick åt knappt hälften. Den är med andra ord lätt som ett fjun. Hade förväntat mej att få en liten slatt över, som kanske skulle kunnat räcka till en liten smal halsduk att komplettera med, men nu är jag lite osäker på om jag verkligen ska göra det, eller satsa på att hitta något annat att göra av återstoden. Vet bara inte riktigt vad, det får vara något i ungefär samma storleksordning som denna. Det får nog ligga till sej lite medan jag grunnar och håller ögonen öppna efter något lämpligt.

Now Karin's vest is finished. The photo is lousy, but in real life it's quite nice. I had 250 gr of the yarn, but it only took a tiny bit more than 100 gr. It's really light! I had expected to get enough left for a small scarf, but now I don't know ... May be it's better to keep all of it and look for something else in just about the same size as this one. Have to think about it ...

1 kommentar:

Ulricha/Garntrollet sa...

Oh, vad smarrig choklad.

Och vad fin västen ser ut! Ska det inte bli en till dig själv också?

Att du kommit igång med dominosockorna också! Jag blev snurrig av att bara titta på beskrivningen, så jag gör de lätta sockorna :-) Dina ser ut som tigerfärger. Fin-fint :-)