MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

måndag 21 april 2008

Hemlispaket! /Secret pal gift


Titta vad som kom med posten idag! Tusen tack min kära, söta, nu inte längre hemliga vän Strumpstickan Monica! Såna läckerheter! En bok med mönster till de allra gulligaste nallar man kan tänka sej, får nog plocka fram symanskinen snart. Ett litet paket rättvisemärkt kaffe och en förpackning kardemummate - mmmmmums! Ett tips fick jag också tillsammans med det, att lägga en påse i en kanna kaffe, det ska jag verkligen prova. Det måste bli som turkiskt kaffe, det som är så hejdlöst gott. Och sist men på intet sätt minst, snarare tvärt om, ett helt otroligt ljuvligt garn. Det är från Bergere de France och i en otroligt läcker grågrön färg. Tjockt och mulligt, varmt och gott. Undrar om jag inte ska göra en liten trekantssjal faktiskt, hur stolligt det än kan låta. Jag är inte någon vän av långa halsdukar, utan föredrar en liten trekant istället, och det här tror jag blir kanonbra för det ändamålet.

Tusen och åter tusen tack Monica för alla härligheter du skickat under den här tiden. Hoppas du är lika nöjd med det du fått av din hemlisvän.

Today I got the last Secret Pal Gift for this time. And what a gift! A book with patterns for the most adorable teddy bears, a small package of fair traid coffee, a package of teabags with cardamom flavours and at last but really not at least four balls of lovely yarn from Bergere de France in a wonderful gray-green colour. I think I will use it for a small shawl. I don't like scarfes but prefere triangular shawls when I have to protect my neck from the icy winterstorms.

3 kommentarer:

Strumpstickan sa...

Roligt att du blev glad! Det har varit svårt att hålla sig hemlig men riktigt roligt! Och jag får också spännande paket:)

Charlotte sa...

Vad kul med hemlispaket. Önskar dig en trevlig helg.

Eva i Halmstad sa...

Vad roligt med hemlis paket, när jag såg nalle boken var de lätt att misstänka Strumpstickan för de.
Ha en go söndag på dej.
Eva.