MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

onsdag 2 april 2008

Aprilsockor och aprilgarn / April socks and April yarn

Idag är det varannan onsdag och jag är ledig! Ljuvligt! Har just kommit hem från en omgång zonterapi, denna fantastiska gåva till mänskligheten. Visst, känner mej som om jag gått igenom en mangel, men det gör gott, obeskrivligt underbart gott. Kommer att dansa fram genom livet som en ny människa nu, i alla fall den närmsta veckan. En sån genomkörare är precis vad en gammal kropp behöver med jämna mellanrum, länge leve zonterapi!På hemvägen gick jag inom ICA och hämtade ut aprilgarnet från Spinnspirations garnklubb, det sista i den här omgången. Som vanligt är det helt ljuvligt i färgen, ett tunnt garn från Nordiska, 600 m per hg x 2, det blir perfekt till en sjal nån gång!

Today I got the April yarn from the yarn club! As usual a marvelous colour and this time it is a laceyarn, 600 m/100 gr x 2 skeins, so it will be perfect for a shawl!I går kväll blev jag klar med aprilsockarna i Sticka Meras sockklubb. Garnvalet var inte det bästa, mönstret kommer bort i röran av färger, men de var kul att sticka. Har nu verkligen fått träna på flätor, både här och på Mystic Light sjalen. Känner mej riktigt inspirerad, och har sett en sån läcker jacka, "Cardigan for Merry" som jag är väldigt sugen på att göra till Alex nu. Är den inte läcker?Sockarna ser lite knepiga ut på bilden, men det beror nog mest på att de är fotograferade på mina fötter som är tre - fyra storlekar mindre än mottagarens. Förhoppningsvis kommer de att passa, det här är verkligen ett experiment. Det enda jag vet är skostorleken, har inte velat fråga om några närmre mått eftersom det ska bli en överaskning på födelsedagen.

Last night I finished the socks of April in the Sock club. They were very nice to knitt, and now I've really have got some excercise in cable knitting! I'm not quite satisfied about the colours, the pattern is a bit lost among all of them, but at the other hand, I have no idea if they will fit my friend they are ment to. They looks a bit peculiar at the picture, and one reason for that is that the are on my feet and they are at least three sizes smaller than my friensd's. But I really don't know exactely how big they are, I didn't want to ask for the measurements because they are ment as a birthdaygift. Well, we'll see and hope for the best.

9 kommentarer:

Tina sa...

Kul att du gillar garnet :)

Jag har också funderat på att sticka en cardigan for Merry, men jag har inte orginalmönstret ur Interweave, så jag kom aldrig längre än så.
Men visst är den fin!!

Sussry sa...

Jätte snyggt garn, om det känner sig lite överblivet finns det säkert plats bland en massa garnkompisar här hemma ;-) .
Var har du hittat den där snygga barntröjan? Den är ju bara så bedårande.
Även om mönstret försvinner i färgblandningen så ser sockarna jättesköna ut och är så fina.

Karin K sa...

Jag tycker ocksa att jackan ar jatte fin. En san tror jag visst aatt Alex vill ha. Skulle val vara skon till sommaren. Om vi far en.

Boel sa...

Så fint garn! Jag "måste" nog hänga på nästa sväng hos Tina.

Tänk att du gillar zonperapi, jag tycker det är bland det mer plågsamma man kan ägna sig åt. Å andra sidan går jag regelbundet till min naprapat och det brukar kännas det med så jag är väl inte konsekvent. Däremot tror jag att zonperapi hjälper.

Det kommer ett brev till dig nästa vecka :=)!

Hoppas du får en skön helg!
Boel

Strumpstickan sa...

Så fantastiskt vackert det blå garnet på härvorna är!

Nina BF sa...

Den gröna koftan är jättefin! Klart du måste sticka den!!!

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU sa...

成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,情色論壇,性感影片,正妹,走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,a片

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟