MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

tisdag 20 maj 2008

Nästa vår? / Next spring?


Såja, nu är den klar, tröjan till Alex i Svarta Fårets Tilda. Mjuk och skön och go och glad i färgen, men JÄTTESTOR! Inte nåt att förvånas över kanske, eftersom det är jag som gjort den, men det här var vildsint. Men det kommer väl en ny vår, får jag hoppas, och då är den nog lagom. Men hellre lite för stor än lite för liten när det gäller Alex. Värre när det är till någon färdigväxt, då är det inte lika kul.

Yes, now it's finished, the sweater for Alex. Soft and nice and cheerful, but HUGH! May be nothing to be surpriced of, when it's me who has done it, but this was even wors than usual! But it will be another spring, I hope, and then it will fit, hopefully. And it's better with a bit too large than too small when it is for Alex, isn't it?

Jag är fortfarande gräsänka, Jan är kvar på lasarettet. Det visade sej vara drygare än vi förväntade oss, men snart får han nog komma hem. Det börjar bli bättre om än väldigt långsamt. Det var varken infektion eller inflamation eller propp eller nåt av deras första vilda gissningar, det är tydligen rosfeber han har. Plågsamt och drygt, men knappast särskilt allvarligt. Det är verkligen egendomligt att vara ensam hemma, det är jag inte van vid har jag kommit på. Hoppas han kommer hem innan alla enportionsrätter i frysen är slut. Att ställa mej och laga mat till bara mej själv har liksom inte fallit mej in, det verkar så meningslöst.

I'm still alone at home, Jan is still at the hospital. It turned out to be for a longer period than we thought at the beginning. But now it slowly has began to be better, and hopefully he will be back home before the end of the week. I hope he will be home before the one-portion food in the freezer has come to an end, I don't want to cook anything just for myself, it's just too boring!

8 kommentarer:

Carina sa...

Ursäkta en möjligen dum fråga. Vad är rosfeber? Är det samma som bältros måntro?

Frida sa...

Rosfeber verkar inte kul. Hoppas maken får komma hem snart!
du undrade var jag fått tag på mönstret till Fåret Shaun-tröjan. Jag tror det var från Sachenmayer(stavas det så?). Jag köpte det från Dockstugan Ulletuss i Malmö iallafall. Vet inte riktigt var jag lagt mönstret och svarar jag inte nu på frågan så glömmer jag det (virrpanna det är mitt mellannamn) :-) Ha det gott!

Eva i Halmstad sa...

Hej Lena
Va skönt att höra att dom kommit på vad de är för fel på gubben, är ju alltid oroligt innan man vet vad de är.
Han har de bra Alex, har alltid en tröja på lut.
Håller med de där med maten , känns inte som om de är lönt att laga till säj själv.
Må så gott på de.
Eva

Ulricha sa...

Åh, vad fin. Och som du sa: bättre stor än liten (då det gäller barn i växa-åldrn).

Det lät inte roligt för maken. Hoppas han blir bättre snart.

Ulricha (igen) sa...

Ps. Om fågelbilderna: trutarna stod nästan stilla i motvind (det blåste kaftigt) :-)

Annars får man följa med fåglarna med kameran när man tar bilden, vilket inte är det lättaste: att hålla samma hastiget som en flygade fågel.

iris-julimond sa...

I want to be your grand child, allo these lovely things....for little humans....

hugs

Iris

Boel sa...

Stackars din make, rosfeber brukar göra så ont. Jag har haft det en gång och jag minns att det var plågsmt att ha så ont i just huden. Min papp får Rosfeber titt som tätt och med tanke på hur gnällig hn blir så hr han nog också ont ;=).

Tröjan är jättefin! Han har tur lillemannen som hr en så snäll farmor.

Hoppas du får en skön helg!
Kram
Boel

Maj sa...

Ønsker god bedring til mannen din.
Og så må du tross alt huske å spise litt iallefall :-)