MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

torsdag 2 oktober 2008

Överraskningspresent / Surprise gift
Jag har fått ett paket idag, en helt fantastiskt överraskningspresent som jag bara måste visa! Det kom från Jacquelyn Landry, som jag teststickar åt lite nu och då. En hel massa mums för Måns var det, chips, nötter, godis, torkat kött, kryddor och sist men inte minst en härva garn från Beaverslide. Nåt så mumsigt tjockt, mjukt och härligt så jag blir alldeles varm bara av att klappa det. Vet inte riktigt vad jag ska göra med det än, men ett par vantar eller en nackvärmare av något slag ligger bra till, tror jag.

I’ve got a parcel today, a marvellous surprise gift from Jacquelyn Landry, who I’m test knitting for now and then. It was a lot of yummy: crisps, nuts, dried meat, spices and last but not least a fabulous yarn from Beaverslide. It’s so thick and soft and lovely, so I become warm just tapping it! I don’t know yet what to do with it, but a pair of mittens or may be a neck warmer of a kind would be nice, I think.

7 kommentarer:

Ulricha sa...

Oj, det var inte ett dåligt paket, vad kul :-)

Jag tror inte att jag kan sticka med Magic Loop, för jag stickar så löst att maskorna där man drar ut stickorna nog skulle bli väldigt stora. Jag använder också strumpstickor, jag tycker att det är bäst :-)

Cybèle sa...

Nothing much can beat an unexpected parcel in the post. Neck warmer sounds like a nice idea. Lovely colour!

Lupie sa...

Love the color of the yarn and can't wait to see what you will make with it! There is nothing like food and yarn!!!!

ylva sa...

Hej såg att du varit och hälsat på hos mig..... Wow! det är alltid kul att få paket.Härlig färg!Det lät som om du bjöd bort alla de andra godsakerna som fanns med i paketet,de lät ju inte helt fel heller(tycker godigrisen nummer ett :-)

Megan sa...

can't wait to see what you make with that yarn. love the color!

Iron Needles sa...

You have a grand mastery of of our language. I will enjoy reading your blog regularly.

a lesser known skein from ravelry

Britt-Marie sa...

Vilken härlig present men teststickningen är också så spännande!

Jag äääälskar strumpstickor har jag märkt, använder dem så länge jag kan innan jag går över på rundstickor när det finns möjlighet.

Kram och lycka till med koftan : )