MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

torsdag 8 januari 2009

En eller många? /One or many?


Nu har jag varit så monogam att jag blir alldeles matt bara av att tänka på det! Och länge har det hållit i sej, flera veckor, förstår inte vad som drabbat mej. Först Davids tröja och bara den, som en liten blå höll jag på innan jul, tittade inte ens åt något annat. Sedan under julveckan bytte jag i och för sig, höll på med mina sockar men märk väl bara med dem, och sedan var det åter bara Davids tröja som gällde när vi väl kom hem igen. Och när både den och sockorna var klara höll jag, envis som en igel, bara på med Alex’ crickettröja.


Men nu är den också klar, och nu ska det bli andra bullar. Jag ska glatt och lyckligt återgå till mitt gamla vanliga polygama liv. I tisdags började jag med brandbilströjan till Alex, i går satte jag igång med en kofta/jacka till lilla Linnea, och i kväll ska jag minsann börja på ett par Magiska Vantar! Ha, så lycklig jag är! Dessutom är garn beställt till en kofta till Karin och en tröja till Jan, och så skulle jag allt väldigt gärna vilja börja på en Abby till och januarisockorna i StickaMeras sockklubb ser väldigt kul ut!Now I have been so monogamous that I began to wonder if it was something seriously wrong with me! And it has last so long, several weeks, just don’t understand what’s happened. First it was David's sweater and just that for several weeks before Christmas, I didn’t as much as looked at anything else. Well, during the Christmas week I changed to the pair of socks for myself, but it was just them and nothing else. Back at home again I went back to David’s sweater with absolutely nothing else in my mind till it was finished. And when both that one and the socks were finished, I began with the cricket sweater for Alex and assiduous as a beaver kept on with it, not as much as a glance to anything else, and as a result that one was finished in no time.

But now it's going to be changes! I will gladly and happily return to my old polygamous life. Last Tuesday I started with the fire engine sweater for Alex, yesterday I started with a jacket for baby Linnea, and tonight I think I will start with a pair of Magic Mittens! Ha, so happy I am! And besides this, I have ordered yarn for a cardigan to Karin and a sweater for Jan, and I think I will start with another Abby soon and the January socks at StickaMera’s sock club looks so nice, I’m really temped to give them a try as well!

5 kommentarer:

Carina sa...

Hej!
Förut har jag mest stickat till mig själv förutom till Röda Korset då. Men numera blir det lite till Kära syster också. Och det har varit kul. Bearbetar mannen för ev framtida sticke till honom men det har varit trögt. Fick ett halvt medgivande till ett par raggsockor härom dagen. Får nog hugga tag i det löftet direkt så han inte glömmer bort det och förnekar att han sagt det. *ler*

Kram Carina

Ammis sa...

Heja på..de blir ju jättefint. Ju mer desto bättre :)

Lupie sa...

I love the cricket sweaters. I wish I could see them on the models.
Your two future sweaters look so cute.
You will love doing the magic mittens!

Boel sa...

Att vara trogen en stickning brukar vara lönsamt om man vill bli färdig men å andra sidan kan det ju bli rätt tråkigt. Tröjorna ser helt fantastiska ut och vilket jättejobb med den stora jag skulle ha gett upp halvvägs.

Kram
Boel

Ulricha sa...

Åh, vilka fina tröjor. Cricket-tröjor som är så fina och klassiska. Funderar på att sticka en till Peter, fast i ull, de blir så tunga i bomull.

God fortsättning på nya året (om jag inte skrivit det innan),