MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

onsdag 26 september 2007

Jag har fått ett Hemlispaket!Oh, se såna härliga grejer jag fått av min Hemliga Vän! Egentligen fick jag avin redan igår, men hade tyvärr inte tid att hämta ut det då. Men direkt efter jobbet idag sprang - nåja, gick då! - jag till utlämningsstället, för spänningen var oooolidlig. Och se, ett sånt trevligt kort, måste vara en mycket trevlig människa som skrivit det, en chokladbit mörk och härlig med nötter, jättemumsig. Är väldigt stolt över att jag lyckades fotografera den innan jag åt upp den :-) En bok fanns med också, Mannen i sjön av Arnaldur Indridason. Undrar om min Hemliga Vän läst vad jag fick av min förra Vän? Det var nämligen samma författare fast det här är den senast utkommna. De jag har läst av honom tidigare har varit kanonbra, så den här kan jag knappt bärga mej tills jag får börja med. Blir väl om ett par timmar, skulle jag tro. Och sist men absolut inte minst, paketets höjdare, två nystan Regia i en underbar färgsammansättning av Kaffe Fassetts serie! Oh, nu är det ett sånt där fantastiskt trevligt huvudbry, vad ska jag göra med dem. Tämligen omgående reducerades alternativen till två. Antingen en tröja till Alex, färgerna skulle vara helt underbara till honom, eller ett par sockar till mej själv. Har ett mönster i åtanke som jag tror skulle passa perfekt, och har dessutom tämligen länge nu ordat vitt och brett att jag ska göra ett par till mej själv. Försökte få Jan att hjälpa till med valet, men han bara tittade konstigt på mej. Hade kanske varit lättare om ett par sockar till honom hade ingått i alternativen? Men visst vore det väl fint med en tröja till Alex av det??? Det är faktiskt länge sen jag gjorde något till honom nu. Fast som sagt, ett par sockar vore inte dumt heller. Får nog sova på saken. Än en gång, tusen tack kära söta Hemliga Vän, allt är helt perfekt! Hoppas du själv får fantastiska saker från din Vän!Om jag nu skulle försöka landa på jorden igen. Måste ju rapportera om den mest perfekta timingen jag någonsin lyckats med. På fredag kommer den första ledtråden till Secret of Chrysopolis, och i går blev jag klar med Leda's Dream Scarf, den lilla spetsstickningen jag planerat att hålla känslan för hål vid liv med fram tills dess. Har alldeles nyss plockat bort nålarna från blockningen, och den blev riktigt trevlig. I morgon går den iväg till sitt nya hem, där den förhoppningsvis ska hålla nackdrag borta från Soile. Lite i kortaste laget blev den tyvärr, hade trott den skulle gå att töja mer på längden. Däremot tror jag att jag hade kunnat fördubbla bredden om jag gett mej den på det, där var den hur följsam som helst.

Nu ska jag äntligen sätta mej med lite avkopplande stickövningar. Har inte haft möjlighet än i kväll. Munskänksstyrelsen har haft möte här. Och på onsdag är det dags att köra igång nästa kurs. I helgen får jag nog koncentrera mej på förberedelserna till den. Det är inte samma som de jag har haft på senare tid, så jag får nog fräscha upp minnet lite om vad den ska innehålla.

6 kommentarer:

eva i halmstad sa...

Hej
din gröna sjal är jätte fin ser lätt och luftig ut.
Jag ska beställa samma garn som du fått jag tycker de är så läckert, de blir så snygga avslut på ränderna, han är duktig den gode Fasset.
Ha en bra dag , Eva.

Ulricha sa...

Vilket härligt paket! Själv har jag inte hört ett pip från min HV :-(

Ang. sticka fast kanten på sjalen, så har jag sedan en stickad kant. Men jag antar att det bara är att sticka med den på det sista aviga varvet. Tack för ditt svar ändå :-)

Jag skickade ett meddelande till dig på Ravelry, jag kände mig så ensam där :-)

Ha det bra.

Monica H sa...

Snygg sjal!

Sussry sa...

Åh, så vacker sjal. Så luftig och lätt, lite som en spindelväv.
Intressant accosiation om Incagudar när du såg min sjal. Har inte tänkt så men när jag läste det stämde det verkligen perfekt.

Du, jag måste vara dum men vad är Munskänkerna! Känner igen det men kommer inte på det.

Kram!

Anonym sa...

Vilken underbar sjal! Den passar säkert väldigt bra att ha på jobbet. Apotekets färg är ju grön. Oj vad "skön" jag ska bli! Tack snälla underbara Lena! Vad vore livet utan dej? Mycket tråkigare! Kram från Soile

medea sa...

Vad är hemlispaket för något?? Jag har läst om det lite här och där men inte vad det är. Verkar superkul att få något från någon man inte vet vem det är.