MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

söndag 9 september 2007

Så det kan bli!


Så är då Baby Surprise Jacket färdigstickad. Jaha, och sen då? Här vill det till att hålla tungan rätt i mun, det verkar inte finnas vare sig upp eller ner på skapelsen. Ser ganska klurig ut, faktiskt. Men så snurrar hjulen igång, och så simsalabim så är det faktiskt en liten jacka!Helt otroligt, undrar hur Elizabeth Zimmermann tänkte när hon gjorde det här mönstret? Såna kluriga snirklar hon måtte ha haft i sin hjärna. Nu ska jag snart börja på en i tunnare garn, för det här är inte någon nyfödingsstorlek. Men den är inte heller tillräckligt stor för att gå om Alex runda mage, så jag ska göra en i tjockare garn = större storlek också. Sen skulle det vara kul att göra en i ännu tjockare kvalité, bara för att se hur stor den blir! Den var ju vansinnigt rolig att göra och snabbt gick det med, så det känns helt rätt att planera för fler.

Dessutom har den goda Mrs Zimmermann gjort en mössa i samma stil. Eftersom det blev garn över från jackan kunde jag naturligtvis inte avhålla mej från att försöka med den med. Har inte en aning om ifall garnet kommer att räcka, och är ännu osäkrare på om jag förstår beskrivningen. Den är väldigt schematiskt uppställd så risk föreligger att det kommer att förbli ett UFO av en eller annan anledning. Men strunt samma, jag roar mej så länge den är igång!

Har faktiskt nu äntligen gjort färdig den lilla döskalletröjan, också. Det var rysligt vilken tid den tog! Eller rättare sagt, det var rent skamligt så den blev liggande orörd långa tider. Men nu är den i alla fall avslutad och ligger nu på tork efter en välbehövlig uppsköljning. Bild kommer senare.

6 kommentarer:

eva i halmstad sa...

Ruskit va fin tröjan blev, fantastisk, att någon kan tänka ut de där och sedan förklara de för andra. Man kan ju bara beundra.

Tina sa...

Jättefin tröja! Jag blir alltid lika förundrad när jag ser folk sticka den där, att det BLIR någonting. Det ser verkligen roligt ut, jag förstår att du vill göra fler.

Monica H sa...

WoW! Vad du har jobbat:) Den blev jättejättefin!

Sussry sa...

Men hörru! Den är ju super! Du är så duktig.

Annika sa...

Men - denna vill jag oxå göra :-)
Kan man hitta mönstret någonstans? Misstänker starkt att det är på engelska men finns det på svenska. Jag som har opal hemma som bara väntar på att få bli något.

Katatrina sa...

Oj OJ vilken fin kofta Jag har just blivit mormor en sån kofta skulle jag också vilja sticka Vet du vart man kan få tag i mönster på en sån på svenska Är lite dålig på engelska