MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

måndag 7 januari 2008

Sanningens minut / The moment of true

I helgen var vi och hälsade på Trollbarnen i Lilla Huset i Stora Skogen. Det var dags för sanningens minut, den enorma koftan skulle överlämnas till Ulf. Spänningen var olidlig! Den är stor, men det rara barnet hade den på sej hela kvällen, och sa att den var jätteskön och helt användbar, i alla fall hemma i skogen. Phu, en sån lättnad. Visst var ärmarna för långa, men inte värre än att det fungerade när mudden veks upp. Och visst var den en dm längre än nödvändigt, men då fryser han ju inte om baken i alla fall. Och två nummer smalare hade väl inte skadat, men den ramlade i alla fall inte av. Sen enades vi alla om att den kanske krymper något om den skulle råka tvättas lite för varmt eller råka hamna i torktumlaren. Ja, ja, nu har han i alla fall fått den, och jag kan inbilla mej att den kommer att användas tills den är totalt uppsliten. Det jag inte vet om har jag inte ont av :-)

Dessutom överlämnades Dalek, och den var alldeles lagom! Den passar perfekt bredvid deras Dalek-väckarklocka, de var slående lika. Ja, man kunde i alla fall ana släktskapet.

Hade dessutom med My So Called Scarf till Helen, och hon tyckte den var fin! Trots att den nästan blev tre meter lång hävdade hon å det bestämdaste att den var helt perfekt.

Visst är de goa, de små liven? De vet verkligen hur man värmer ett gammalt modershjärta!

We have been in The Small House in the Big Forest, visiting Ulf and Helen. And then it was the moment of true, the huge cardigan I've done for Ulf should be tested! I was really nervous, but the sweet boy had it on for the hole evening! Well, it was big, but when the sleeves was tucked up, they were quite ok. And it could have been a dm shorter, but in this way he don't have to be freezing behind. And it could have been a bit more narrow, but it didn't fell off. Well, now he has got it, at least, and I can pretend he will use it until it falls in pieces. May be it will shrink in the wash, if it happeneds to be washed a bit too hot or may be even happeneds to get into the tumbler dryer?

He also got the Dalek, and it was just in the right size! It's now standing besides there Dalek-alarm clock.

Helen got My So Called Scarf, and in spite of being almost tre meters long, she said it was just perfect! Ain't they sweet? They really know how to warm up a mothers heart!

2 kommentarer:

Nina BF sa...

Vet duinte om att det är därför man har barn? När mina var mindre så spelade det ingen roll hur dåligt jag sjöng eller hur svårt det var för dem att se vad jag hade ritat så tyckte de ändå att mamma var bäst!!! Deras kompisar vågade aldrig annat än att instämma... Nu har det tyvärr gått över men förhoppningsvis kommer det tillbaks när de blir gamla och visa!

Sussry sa...

Härligt att allt blev så bra. Fast inte hade jag trott något annat...

Ha en trevlig helg!