MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

fredag 22 augusti 2008

OS-stickning / Olympic knitting


I sista minuten en bild av min OS-stickning. Det är väl i morgon det är slut? Har tyvärr inte helt koll på det, om jag ska vara ärlig. Den är gjord till Karin, och tanken var att jag skulle ta en bild av henne med den på. Men det glömde jag innan de (Karin och David) gav sej iväg till Stockholm för att tillbringa några dagar hos Ulf och Helene. De gav sej iväg i morse, och nu har vi Alex alldeles för oss själva i fyra dagar! Nu sover hjälten, och gamlingarna är tämligen möra också. Att en sån liten kladd kan hålla igång en så till den milda grad, det hade jag glömt. Men egna ungar håller man ju inte på med lika oavbrutet på det sätt som Jan och jag gjort idag med vår lillprins Bus. Vet ni t ex hur mycket man kan göra med klädnypor? Hur otroligt roligt det är att ha dem fastsatta på kläderna, så man ser ut som en liten igelkott? Tyvärr missade jag att ta ett kort av honom då, men det blir nog fler tillfällen!

Here is a picture of my Olympic knitting, in the last minute. It's the last day tomorrow, isn't it? I must admit I'm not quite sure. I intende to take a photo Karin with it on, but forgot it before they (Karin and David) went to Stockholm to spend some days with Ulf and Helene. They left this morning, and now we have Alex all by ourselves for four days! Now the hero is asleepe, and Jan and I are quite tired as well. It's unbelievable how such a small person can keep you so busy! But with kids of your own you just can't spend all the time playing with them, in the way we have done today. Do you for instans know how much fun you can have with clothes-pegs? It's so fun to have them all over your clothet, so you hardly can walk! Unfortunately I missed to take a photo of him, but I suppose it will be more opportuneties.

Men förutom klädnypor är långa sladdar ganska kul:

But besides clothes-pegs, you can have quite fun with a cord:Och så kan man göra fint på brevinkastet med kylskåpsmagneter:

And you can decorate the mail-hole with fridge-magnets:Nu ska jag sätta mej och sticka i lugn och ro!

Now I'll sit down and just knit!

7 kommentarer:

Ulricha sa...

På söndag är OS över. Så du hade haft lite mer tid... Fin väst.

Visst är det kul med barn som aktiverar sin kreativitet? Min kompis var i luven på dagispersonalen, då de "överaktiverar" barnen (dvs. så fort ett barn inte gjorde något var personlen framme med kritor, böcker etc.). Jag, liksom min kompis, anser att det föds kreativitet ut "tristess", speciellt hos barn som då gärna hittar på något.

Ha en trevlig helg.

Sussry sa...

Vilken liten busråtta, men så ska det vara i den åldern.

Jättefin tröja, tänk, vad duktigt att hinna sticka en hel tröja på den korta OS tiden. Snyggt jobbat.

Boel sa...

Så härligt att få låna barnbarnet några dagar. Han ser ut att vara lika kreativ som sin mormor ;=).

Din OS-stickning blev jättefin. Härlig färg! Min OS-stickning sket sig från början jag gör som andra svenskar och skyller på materialet.

Må så gott!
Boel

ylva sa...

Hej , Ursäkta om jag tränger mig på men jag har hittat hem till din blogg och tycker att den är trevlig och du gör så fina saker. Du har blivit utmanad.

teresa sa...

Fantastiskt snygg väst!

charlotte sa...

Hej! Tusen tack för trevlig kommentar inne hos mig, jag blev så glad att jag saknar ord.
Lille prins Bus är för söt! Vilken energi. Så långt som till barnbarn har jag inte kommit än och tur är väl det höll jag på att säga, men men... hade nog inte haft något emot att låna en prins Bus för vi har flera små i släkten. Vilka fina saker du stickat- trevlig helg!

RiaRe sa...

Beautiful