MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

söndag 19 augusti 2007

Oj då!


Så, nu är den igång, Pas de Duex-jackan som jag ska teststicka. Ett väldigt trevligt mönster, snabbstickat och så lysande konstruerat att man stickar den uppifrån och ner i ett enda stycke. Inte en söm så långt ögat kan nå! Men jag hade ju så bråttom att komma igång med den, att jag gick till den lokala garnaffären här i stan istället för att beställa garnet från någon av alla eminenta internetbutiker. Det fanns tyvärr inte mycket att välja på i lämplig garnkvalité, så jag valde två färger som jag där och då tyckte verkade något så när skapliga. Inte vad jag hade valt i första hand om det funnits mer att välja på, men som det nu var så ... Men oj så det blev när det stickades ihop! Mörklila plommon och lingon med lite blåbär och mjölk. Nu kan jag bara stilla bedja om att det ska verka något lugnare när den är färdig och tillsammans med andra kläder i dämpade färger.

Detta är vad som i princip sysselsatt mej hela helgen. Leda's Dream sover sött och Green Gable vilar fridfullt i soffhörnet. Den enda som det varit någon form av liv i är döskalletröjan. Har sytt ihop axlarna och påbörjat första ärmen, alltid något.
Men innan jag började med jackan/koftan hann jag avsluta Sweet Pea-sockarna till Helene. Fast hon ska inte få dem. Det blev en katastrof, varken mer eller mindre. Har aldrig varit med om något så märkligt. Tyckte redan när jag stickade dem att de kändes lite lösa på något sätt. Stickfastheten stämde, och alla mått för övrigt, men som sagt det kändes lite sladdrigt på något sätt. Hur som helst avslutade jag dem, 23 cm från häl till tå och 15 cm skaft. Efter det har jag tvättat dem och står här nu som lycklig ägare till ett par sockar som är 29 cm från häl till tå och med ett skaft som är 20 cm! Storleken är i och för sig perfekt för Ulf, färgen likaså, men spetsmönstret??? Han kanske kan ha dem i gummistövlarna? Tror nog att de kan vara varma och goa i alla fall.

5 kommentarer:

sussry sa...

Kul att du blivit test stickare. Den där tröjan ser riktigt intressant ut.

LenaL sa...

Intressant var ordet, sa Bull!

Ulricha sa...

Roligt att du blivit teststickare!

Visst är det spännande att sticka tröjor/koftor uppifrån och ner? Så enkelt att prova, efter resans gång.

donna sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,a片,AV女優,聊天室,情色

I LOVE YOU sa...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,性感影片,正妹,聊天室,情色論壇