MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

onsdag 30 maj 2007

Fortfarande mest brunt

Idag är jag ledig, och har redan hunnit med att besöka chiropraktorn, denna fantastiska man med sina magiska händer. En gång till, och sen är jag rak som en fura igen! Kotorna i ryggen slirar lite hit och dit, men nu är de satta på plats igen och ska förhoppningsvis stanna där ett slag.

Väl hemma igen lyckades jag hitta tillräckligt många knappar av lämpligt slag till Alex' senaste kofta. Knappburken är "knökfull", men därmed inte sagt att det alltid står att finna vad man söker. Fast denna gången hade jag som sagt tur, och nu är de dessutom isydda. Är riktigt nöjd med resultatet, ska nu se om jag lyckas få ihop ett par byxor också.

Annars händer inte så mycket på stickfronten just nu. Nallen jag började med häromdagen har återtagit sin nystform, garnet funkade inte till det mönstret. Men det kanske kan bli en liten apa? Har hittat ett mönster som verkar lite kul. Men nu väntar jag spänt på att få hem en drös garn från Yll och Tyll, 20 nystan i olika färger som ska bli en Himalaya Shawl. Det ska bli rasans roligt att ge sej på, hoppas nu bara att jag ror det i land.

1 kommentar:

Britt-Marie sa...

Helt underbar tröja och färgerna är så varma, trygga precis som "jord"färgerna är. Kram och sjalen såg häftig ut.