MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

torsdag 3 maj 2007

UFO:n

Inte har det blivit mycket stickat i kväll, har varit fullt upptagen med annat. Har haft några ljudböcker ute på Tradera - efter pågående rensning i bokhyllorna - och de auktionerna avslutades i dag. Har varit en förskräcklig massa att greja med i samband med det, väga och räkna porto och paketera och skicka mail, men det var himla kul. Har aldrig gjort något sådant förr, så det var en helt ny erfarenhet, och inte helt olönsam. Ja, allt är ju lönsammare än att ha dem stående i en överfull bokhylla, när man dessutom vet att de inte kommer att lyssnas på igen. Pärlorna finns naturligtvis kvar.

Men några varv med stickorna har det trots allt blivit tid till. Fick klart filten till Ulfs och Helenes katter i går, och skickade iväg den direkt. Den var i ärlighetens namn inte mycket att orda om, än mindre att fotografera, men förhoppningsvis kommer den att fylla sin funktion som skräpuppsamlare.

När den var avklarad kände jag att jag bara var tvungen att börja på något nytt. Det blev en ärmlös topp eller snarare är det tänkt att vara en liten holkärm, när den väl avancerat så långt. Den ska jag behålla alldeles för mej själv. Än så länge ser den mest ut som det förskrämda lilla nybörjarufo (unfinished object) det är, men vill det sej väl har jag ett skönt tillskott till sommargarderoben om ett slag.
Inte är något av de alster jag har på gång särskilt nära slutet, skulle möjligtvis vara Alex' boll, den är i alla fall halvfärdig. Karins silverfärgade sjal är ungefär 25 % gången och den blå linhalsduken knappt ens där än. Om jag hade kunnat förmå mej att samla mina krafter kring ett eller ett par projekt i taget hade de naturligtvis blivit klara mycket snabbare, det begriper ju till och med jag, men det är ju så mycket som lockar! En trekanstssjal - Syrian pattern ur Victorian Lace Today - ligger väldigt nära i tiden, det känner jag på mej. Vill göra en kortärmad jumper i lin också, om jag bara hittar någon lämplig beskrivning. En tovad väska till någons laptop. Kanske gör en och ser hur stor den blir, så får den som har en laptop i lagom storlek den.

Nu ska jag avsluta denna dag. Börjar känna mej lite urlakad och det är trots allt ytterligare en arbetsdag innan det är dags för nästa sovmorgon.

3 kommentarer:

Ulricha sa...

Visst är det roligt att börja på nya stickningar? :-)

De som du har på gång ser topp ut!

Ha entrevlig helg!

I LOVE YOU sa...

走光,色遊戲,情色自拍,kk俱樂部,好玩遊戲,免費遊戲,貼圖區,好玩遊戲區,中部人聊天室,情色視訊聊天室,聊天室ut,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟,情色遊戲,情色a片,情色網,性愛自拍,美女寫真,亂倫,戀愛ING,免費視訊聊天,視訊聊天,成人短片,美女交友,美女遊戲,18禁,三級片,自拍,後宮電影院,85cc,免費影片,線上遊戲,色情遊戲,日本a片,美女,成人圖片區,avdvd,色情遊戲,情色貼圖,女優,偷拍,情色視訊,愛情小說,85cc成人片,成人貼圖站,成人論壇,080聊天室,080苗栗人聊天室,免費a片,視訊美女,視訊做愛,免費視訊,伊莉討論區,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,維克斯論壇,聊天室

肉羹麵Jason sa...

That's actually really cool!AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,做愛,成人遊戲,免費成人影片,成人光碟