MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

måndag 14 maj 2007

Länge sen

Det verkar som en hel evighet sen jag skrev något sist. Mycket har det varit! Hela lördagen gick åt till Munskänkarnas årsmöte i Göteborg. Årsmöten är väl inte de mest humoristiska tillställningar som finns, snarare ett nödvändigt ont, men det blev en desto festligare avslutning. En lysande provning av italienska viner, under ledning av Mats Burnert. Den gick inte av för hackor!

Men i går hade jag tänkt göra både det ena och andra genom internet, bara för att upptäcka att det inte fungerade. Så frustrerande. Ringde supporten och fick veta att vi hade för lång sladd. Att den fungerat utmärkt i flera år skulle vi bara ta som en ynnest av högre makter, självklart var det den som orsakade problemet. Tack och adjö. Ok, vi bytte sladd, kom i och för sig inte fram till första teleuttaget som det sägs att man måste, men vadå, hade han sagt det så fick det väl bli så. Men inte sjutton fungerade det då heller. Ny väntan i lång kö till supportern och fick så småningom prata med en annan "expert". Då fick jag veta att det var en omläggning på gång, och att det säkert skulle vara i ordning som i dag.

Med spänd förväntan slängde jag mej handlöst över datorn när jag kom hem från jobbet i dag, bara för att upptäcka att internet var lika oåtkomligt som i går. Ny kö, ny supportyngling. Men denna gav sej faktiskt tid till att kolla vad det nu var som han hade att kolla, kontaktade någon på annan plats med andra resurser och efter en halvtimme var det bara att kliva rakt in i cyberspacen igen. Härligt, äntligen! Men det är helt obegripligt vad man blivit van, för att inte säga beroende av internet. Vad jag än tänkte göra igår hade något med det att göra. Rent skrämmande faktiskt. Men nu är det som sagt lugnt igen, jag kan pusta ut, lägga in betalningar, kolla e-post, ta emot anmälningar till nästa munskänksprovning och planera vinerna inför nästa kurstillfälle. Ja, för att inte tala om att jag kan bläddra runt bland en massa trevliga bloggar igen!

Men jag kunde i alla fall sticka igår, även om jag var så frustrerad av all köbildning till ingen nytta att jag lyckades göra fel på Karins sjal så jag fick repa upp några varv. Humöret var inte helt på topp då.

1 kommentar:

Strumpstickan sa...

Nej, nej, inte sticka när du inte är på bra humör, det blir bara tokigt värre *skrattar*