MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

måndag 18 juni 2007

Tusen tack för alla de vänliga orden om min Himalaya Shawl! Till min förskräckelse upptäckte jag då att jag missat lägga in länken till mönstret. Den står att finna här. Kan verkligen varmt rekommendera den, den var hur kul som helst att sticka. Skulle dessutom vara väldigt kul att se andra konstellationer av den.

Nu har jag tyvärr inte tid att skriva mer, vi har synnerligen exklusivt främmat här. Vårt enda och och nästan alldeles färska barnbarn Alex är här. Det är han som håller på att dränkas i tröjor, koftor, sockar och leksaker. Fick en försynt fråga av Karin, den ömma modern, om jag skulle ta väldigt illa upp om hon började sticka också. Då blir det ju ännu mindre för mej att göra till honom. Men inte kan man väl i anständighetens namn missunna någon nöjet av att koppla av med stickor och garn? Så jag får väl pyssla med annat än babygrejer. Det finns ju faktiskt en hel del kul annat också. T ex föreslog Karin att jag kanske skulle kunna sticka en tröja till henne. En utmaning som heter duga, för den får inte vara bylsig = tunnt garn, den ska vara kroppsnära men inte tight, färgen ska vara markant men inte skrikig och gärna något mönster på. Där fick jag att fundera över. Någon som har något bra förslag?

3 kommentarer:

Ulricha sa...

He en trevlig midsommar!!

sussry sa...

Trevlig midsommar. Hoppas du får en bra helg!

Jacque sa...

I saw I was getting some traffic from your blog and thought I'd stop by to say hello! Your Himalaya is just lovely. If you would send me a picture and a little info about yourself and what yarn you used I would love to post pictures on my blog and in my gallery. Beautiful Job!

Jacque
www.thiskittenknits.com