MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

söndag 22 april 2007

Lugn helg

Ack, så skönt att bara sitta hemma och sticka! Har inte gjort många knop utanför stickfåtöljen denna helg. Känner mej syndigt lat, men efter fredagens pärs tycker jag att jag kan unna mej att helt koncentrera mej på sockar och sjal.

I och för sig var vi och såg en väldigt trevlig utställning av Ardy Strüver i går. Skulle väldigt gärna vilja köpa en av hans tavlor, men det får nog bero. Vi har egentligen inte plats för något nytt på väggarna, men önska kan man alltid!

För övrigt har jag nu fått Jans första socka färdig och till och med kommit ett par cm på den andra.

Karins sjal avancerar också, om än inte särskilt snabbt. Men 10 % är i alla fall avklarat, inte illa det. Ja, av själva centrumdelen. Bården har jag förträngt än så länge, den verkar för klurig att öda tankekraft på än. Ett problem i taget räcker. Inte är den så elegant och graciös som på bilden i boken, men förhoppningsvis blir det annorlunda när den är blockad och klar. Om den nu kommer dithän, förståss.

Apropå tankemöda, jag har nu efter mycket vånda kommit fram till att det härliga lingarnet jag fick av min hemlisvän ska bli en halsduk. Har beställt ett mönster från Garnhärvan som jag nog kommer att använda. Det var inte helt lätt att bestämma mej för om det skulle bli en halsduk eller en trekantssjal, men nu tror jag att beslutet är taget. Förhoppningsvis kommer mönstret i morgon, längtar verkligen efter att sätta igång med den. Jag har aldrig stickat i lin förut, så det ska bli väldigt spännande.

2 kommentarer:

sussry sa...

Vilken fin sjal.

Ska bli intressant att se hur koftan av Vestee-mönstret kommer att se ut.
Ha det bra!

ulricha sa...

Sjalen ser ut att bli fin. Vad har du stickat efter för mönster?

Vilket härligt lingarn du fått! Spännande och se vad du ska göra av det! :-)