MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

onsdag 11 april 2007

Nu ...

Nu har jag bestämt mej! Nu ska det bli av! Just nu, eller kanske i morgon, ska jag slänga mej handlöst ut i det okända och påbörja en sjal från Victorian Lace Today. Jag har länge läst och beundrat och begrundat dessa fantastiska skapelser som finns presenterade där, och blivit mer och mer sugen på att försöka. Men jag måste erkänna att jag blir inte klok på hur kanterna kommer på plats. Jag läser och läser, och blir inte ett skvatt klokare. Så nu struntar jag i mina tillkortakommanden och gör ett försök, på vinst och förlust. "Large rectangel with center diamond pattern" står klassad som lämplig för nybörjare, så den får det bli. När jag väl kommer till kanten så får jag väl ta det problemet där och då.

Jag fick över väldigt mycket garn när jag stickade moebiusen, ett ljuvligt lammullsgarn i blågrått, och det tror jag skulle bli bra. Färgen och garnet, alltså. Bedömning om utförandet lämnar vi därhän så länge.

Men först och främst måste all tid och kraft ägnas åt att göra färdigt Helenes socka. På lördag ska vi åka och hälsa på dem, och det vore väl själva den om jag inte skulle ha den klar tills dess. Ska bli mycket spännande att se hur storlek och stil passar.

1 kommentar:

Anonym sa...

Äntligen har jag hittat sidan! Roligt! Jag får nog komma till jobbet 1 timme tidigare så jag kan läsa alla intressanta projekt. Du får skiva lite om projekt Ullared oxså! Soile