MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

söndag 14 oktober 2007

Otroligt ...!


Kan knappt tro det är sant, har faktiskt lyckats bli klar med den fruktansvärt tråkiga och dessutom hiskligt fula rosarandiga tröjan. Hoppas nu att lilla rosatokiga Julia finner den vackrare än vad jag gör! Den är i alla fall väldigt ullig och mullig och gullig och varm och go! Men en sten har fallit från mitt bröst, trodde ett slag att jag aldrig skulle förmå mej att avsluta den. Konstigt egentligen, för den var snabbstickad med tjockt garn och tämligen grova stickor, så med en liten gnutta mer entusiasm hade den varit klar för länge sen.

Har faktiskt varit riktigt redig på fler plan i helgen, har kommit åtskilliga cm på Ulf kofta, är ungefär halvvägs upp till armhålen. Då ska ärmarna stickas och anslutas till det övriga. Då kommer vi att tala om maskantal en gros! Det är redan 280 som det är nu, och sen blir det ytterligare ca 100 per ärm ... oj, många blir det! Fast raglanavmaskningen kommer igång med en gång, så på tid och stund kommer det väl ner i hanterbart antal och förhoppningsvis så småningom till ett slut.

Men nu när rosarandiga tröjan är klar ska jag tog ta och sätta igång med en tröja till Alex i Regiagarnet som ligger här och bara väntar.

Har till och med hunnit med en svängom med SoS:en. Den är faktiskt väldigt snabbstickad, smal är den och med mycket slätstickning. Fast jag är inte säker på att jag gillar de två spetsarna i början. De krullar sej! Kan bara hoppas på att det rättar till sej när det blivit tvättad och blockad.

3 kommentarer:

Sussry sa...

Nog kommer den lilla damen gilla den tröjan allt. Ser så mysig ut.

eva i halmstad sa...

Håller med sussry väldigt passande till en liten tjej.
Ha de gott, Eva.

Ulricha sa...

Tack för dina snälla kommentarer! :-)

Men den är ju jättefin tröjan! Är det färgen du inte gillar, med den? Jag skulle gärna bära den, om jag vore lite mindre :-)

Hoppas att allt är bra. Jag har inte börjat på någon Mysteriestickning än, men jag har numera garn till den ena... :-)