MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

torsdag 4 oktober 2007

Tusen tack för hjälpen!

Tänk vad detta media är fantastiskt! Nu har jag fått all den hjälp jag behöver för att bestämma mej. Ner ett snäpp vad gäller stickor och de glasklara pärlorna. Fixat och klart med förberedelserna, så skönt! Tusen tack alla ni som hjälpt mej på vägen!

Tyvärr kommer jag inte att kunna sticka någonting överhuvud taget i morgon. Väldigt förargligt eftersom jag så gärna skulle vilja, men det är månadsprovning i Munskänkarna, en jättespännande doftprovning och därefter en lite finare 30-årsjubileumsmiddag. Det vill jag ju heller inte för allt i världen missa, önskar jag kunde dela på mej! Men på lördag ... då blir det full fart på stickorna igen.

I går kunde jag lugnt återuppta arbetet med Ulfs julklappskofta. Hm, vilket år är i och för sig inte sagt, har en obehaglig känsla av att det inte blir denna julen i alla fall. Men varför inte en julklapp i februari eller rent av mars? Varför ska man vara så traditionell, går det inte att avvika en gnutta från gängse vanor? Det är bara att inse att det inte kommer att gå fort fram med den.
Har väl hittills lyckats få ihop vid pass 12 cm. Det är i och för sig från framkant till framkant - underbart att inte behöva börja om igen eller att sy ihop några stycken! - men ändå. Det är en bit kvar upp till axlarna!

Apropå julklappar, fick igår en önskelista från söta, rara lilla svärdottern:

"U vill ha en PoF eller SoT ( spelar ingen roll vilken av dem så länge de är rosa) tre ToFF och VoFF och jag nöjer mig med ett par KoF( gärna i offwhite)"

Undrar om hon inte med mej skämta aprilo? En liten drift med sticknördens förkortningshysteri, kan tänka? Men kan inte låta bli att grunna på vad dessa förkortningar eventuellt kan betyda. Hon har nog inte bara satt ihop bokstäver hur som helst, eller ...? Fast det där med rosa till Ulf, det var definitivt ett skämt, det fattar till och med jag! Grått är vad han anser vara färgglatt, rosa existerar inte i hans sinnevärld.

2 kommentarer:

eva i halmstad sa...

Hej
Har kommit en bit på SoC tredje försöket, börjat på SoS fått ihop båda spetsarna till en. började på en kofta från Yll o Tyll, Fortsätter på Fassett strumporna, opal strumporna vilar, frossar i Victorina Lace today, o så är jag så dum att jag åker ut i skogen och plockar svamp, nu ska de rensas också,skit också jag vill sticka.
Ha en go helg, Eva.

Monica H sa...

Vi har slutat med julklappar till vuxna så här blir det koftor till vuxna året runt:)