MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

söndag 16 mars 2008

Lugn stickhelg / Calm knitting week-end

Inte ett enda måste på hela helgen! Ja, inte så många, i alla fall. Tvätten får väl räknas som ett måste, men den sköter sej ju mer eller mindre själv, så det störde inte så mycket. Och lite bokföring fick jag allt lov att fixa till, men det tog inte så lång stund. Maten slapp jag däremot, Jan tog hand om den biten, och jag kunde därmed helhjärtat ägna mej åt stickandets ädla konst. Högsta prioritet har Chrysopolissjalen nu. Vore väl själva den om jag inte skulle kunna få den klar snart, förhoppningsvis till påsk. 48 varv av totalt 718 återstår. Det innebär mer exakt 6.672 maskor av totalt 99.802. Det borde väl vara en baggis?Fast det går inte - i alla fall inte för mej - att hålla på hur länge som helst i sträck med en och samma sak, så några varv på Karins bolero har det blivit, och framför allt har jag fått sommartoppen till Madelene färdig. Hoppas och ber innerligt att den ska vara lagom! Men det är inte lätt, när man inte fått några mått, bara vet att hon snar är elva år och normal i storleken! Fast tröjan jag gjorde till henne för ett slag sen var i stl 11/12 år och för liten. Denna är stl 12 år, men förhoppningsvis gör det inte så mycket om den är lite kort, är det inte modernt att visa magen nuför tiden???

It has been a very calm and quiet week-end, with a lot of time for knitting. The Chrysopolis shawl has highest priority, and now I'm close to the end. It's 48 rows left of 718, or 6.672 stiches of 99.802! Wouldn't it be possible to finish it this week? I work on it!

But I can't do just one all the time, need some changes, so I have done a few rows at Karin's shrug and at last but not least finished the summertop for Madelene! Now I just hope it will fit, the sweater I did for her a while ago was too small. But it isn't easy when I don't have any measurements, just her age to go for.


Och se vad som kom i mobilen igår? En sån pussgurka!And look what's came to my mobile yesterday!

1 kommentar:

Sussry sa...

Vad stor han börjar bli eran lilla goding!
Visst är det konstigt att en del saker inte verkar vilja bli klara?
KRamisar!