MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

torsdag 6 mars 2008

Snabb uppdatering inför VM-stickningen


Nu har jag gjort en provlapp i det ljuvliga silkebandsgarnet jag tänker använda till min VM-stickning. Det känns jättehärligt, är väldigt spänd på hur det kommer att bli i ett större perspektiv - jämfört med provlappen.

För övrigt har jag återupptagit bekantskapen med Chrysopolissjalen, har kommit ungefär en fjärdedel på näst sista ledtråden. Nu får den vila över helgen, så ska jag försöka spurta de närmaste fjorton dagarna. Skulle faktiskt vilja hänga på Mystic Light Shawl som börjar den 26 mars. Den är lite mindre och lite tjockare än de som varit på gång hittills, och jag skulle faktiskt vilja ha en lite varm och go en alldeles själv.

Dominosockarna börjar jag utveckla kraftig allergi mot, tycker beskrivningen är lite svår att begripa och följa. Dessutom är det ett rysligt pill för nåt som jag tvivlar på blir särskilt bra. Ja, faktiskt tror jag att jag här och nu bestämmer mej för att låta dem gå till de sälla jaktmarker där UFO:n framlever sina dagar. Ja, eller kanske, får se hur det känns i nästa vecka, när irritationen lagt sej.

6 kommentarer:

Ulricha/Garntrollet sa...

Åhh, linnet kommer att bli fin. Vad har du för storlek på stickorna? Jag har en härva av samma garn, som jag ite vet vad jag tänkte då jag köpte! En härva!

Tråkig med strumporna :-( Hoppas att din Chrysolpolis blir ärdig, den ser fin ut :-)

Ha en trevlig helg.

Ida sa...

Hur långt har du kommit på sockorna? Jag har stickat hällappen på min första, blir det värre sen? Funderade just igår på om jag skulle sticka det andra skaftet först eller hela första sockan färdig först...

Storjägarn´ sa...

Det blir att knoga på :-)

Sussry sa...

Vilket läckert garn. Kommer bli en läcker stickning av det.
Har hoppat på "MLS", men samlar nog bara beskrivningen till ett senare tillfälle.

Boel sa...

Jag kickar in trött men så glad :=)Jag antar att du är den Lena som skickat mig så fantastiskt fina blommor? Jag älskar kungsängsliljor!
Stor kram och tack!
Boel

Knit-Marie sa...

Kära medtävlare!
Distansen 'linne' är inte den fegaste att gå in i. Starkt jobbat. Spännande att se om du går i mål i morgon.
Lycka till!