MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

lördag 19 juli 2008

Nytt hemlispaket / New Secret Pal gift

I går låg en avi och väntade på mej när jag kom hem från jobbet. Så spännande, jag hade ju inte beställt något, kunde det eventuellt vara ...?Jo, det var ett paket från min Hemliga Vän! Tusen tack, helt perfekt! En trevlig hälsning från Stockholm, en bok av Anna Jansson, en helt fantastisk fin förvaringspåse för plastkassar, ett återvunnet jeansben med ett ljuvligt borderi på - har aldrig sett en finare sådan nån gång! - och sist men inte minst fyra nystan Muskat Soft i ljuvliga blå färger! Åh, det ska nog bli nåt till Alex, funderar faktiskt på en liten väst, det har han aldrig fått någon. Eller kanske det som for genom huvudet allra först, en mössa. Det har uppdagats att det bör vara bomull till sådana för att inte irritera bäraren. De som gjorts i ull eller ullblandningar har aldrig varit populära, enbart ett irritationsmoment. De i bomull får däremot sitta där de är tänkta, i alla fall för det mesta.

Boken var helt mitt i prick också! Både Jan och jag har med stor förtjusning läst andra av henne, men just denna hade vi faktiskt inte. Ska läsa den nu med det snaraste.

Än en gång, tusen tack kära vän! Undrar så vem du är. Tyvärr har det inte lagts ut någon lisa över deltagarna på Sticka Meras sida, men man kanske kan få någon liten hint? Var du med förra gången? Har vi haft någon kontakt tidigare eller var jag helt okänd för dej? Har jag lämnat någon kommentar på din blogg nån gång? Ja, otroligt nyfiken är jag!

Har ni sett att det finns en sommartävling hos Sticka Mera? Man ska göra något med sommaranknytning och avsluta det före sista augusti och då redogöra med bild när man är klar. Min första tanke var att det inte var nåt för mej, jag har fullt upp med redan tidigare påbörjade grejer, alternativt planerar för sånt som inte hinner bli klara innan dess. Men så kom jag på nåt som jag länge gått och varit sugen på att göra: en Circular Shrug! Perfekt för ändamålet, så den började jag med i går. Ett lite annorlunda stuk på både modell och mönster, ska bli spännande att se om det överhuvudtaget blir nåt av den.

I've got a new parcel from my Secret Friend! A book, a holder for plastic bags made of an old leg from a pair of jeans, with a lovely embroidery on and four balls of Muskat Soft from Garnstudio in lovely blue colours. It's absolute perfect and I think I will do a vest for Alex of it.
Now I've started with a Circular Shrug. I've been looking at that pattern for quite a while, it looks very interesting, a bit different from all other similar ones. I've just done a few rows so far, so it isn't anything to take a photo of yet, but I think it can be quite fast done.

2 kommentarer:

Pia sa...

Circular shrug ser spännande ut och jättesnygg. Har du mönster eller stickar du på eget bevåg, kanske inte så svår men i alla fall?!

Pia sa...

Tack, snälla du, för länken till mönstret, blev jättesugen på att göra en sån.