MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

tisdag 20 november 2007

Det närmar sej ...


Nu börjar vinteröverlevnadskittet till Trollbarnen i Lilla Huset i Stora Skogen ta form. Varsitt par vantar och en och en halv mössa klara. Vantarna lär väl inte ha nån chans att komma bort i alla fall. Färgerna är tämligen överväldigande. Får väl försöka få till varsitt par att använda i civilicerade trakter, så småningom. Men dessa ska förhoppningsvis fylla sin funktion vid snöskottning och bilruteskrapning.

Koftan är uppe i 80 % och sjalen ungefär lika mycket. En halsduk har bara segat upp i 25 % och de tilltänkta sockarna är inte mer än just tilltänkta.

Frågade i min enfald om det var något särskilt som önskades, och det var det. En stickad rosa rattmuff! Hur i hela världen stickar man en rattmuff??? Undrar om de driver med mej? Men nej, hur kan jag bara tänka en sån tanke, helt befängt.

Vad övrigt på gång? Ja, stackars Chrysopolis-sjalen ligger och vilar, ska ta itu med den så snart Secret of the Stole är klar, och det är den förhoppningsvis innan nästa veckas utgång. Har dessutom införskaffat garn till en pippi-tröja till Alex. Vantarna till Jan ska också påbörjas med det snaraste, de verkar spännande.

Tyvärr består ju livet inte enbart av stickning. Har tillbringat en stor del av kvällen med att sammanställa resultatet av vinmässan, inför styrelsemöte i morgon. Det tar sin lilla tid, mycket att bokföra och ordna och greja med. Inte för att jag beklagar mej, men det var roligare för några år sen. Ett år till, sen tackar jag för mej som kassör, det är trots allt lite för mycket jobb med det och efter sex år kan det vara dags för någon annan att ta över. Oj, så mycket extra sticktid jag då kommer att få :-)

6 kommentarer:

Marianne sa...

Jag såg en annan blogg där någon stickat en rattmuff, om jag bara kunde komma på vems...

Ståålfågel sa...

Se! Det är inte bara jag som är galen, fler är i behov av luddiga rattmuffar!

Och oj vad fina vantarna ser ut...lääängtar! Ska bli jättekul att ha snöbollskrig med X( jodå, han springer ut.

Monica Hansen sa...

Jag tycker färgerna är underbara!

eva i halmstad sa...

Va goa vantar blir nog bra i vinter.
Hade gott me dej,Eva.

Sussry sa...

Färgerna är ju härliga! Ser dessutom ut som ett varmt kit för "stackarna" i skogen.

Sköt om dig!

Saltflingan sa...

Jättefina vantar. Vad är det för garn du stickar i? Jag är inne i en vantperiod för tillfället. Jag har också sett en stickad rattmuff någonstans men minns inte heller var...
Hoppas du kurerar dig från snuvan snart - stickning är ett bra botemedel mot allt ;=)