MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

lördag 24 november 2007

Pas de Duex


Mönstret till koftan jag teststickade tidigare i höstas, som under resans gång ändrade namn till Letterman, har nu släppts till försäljning och därmed är det fritt fram att visa det färdiga resultatet. Det var lite olika turer, bl a visade det sig att halsringningen blev alldeles för vid. Efter färdigställande ändrades mönstret, och halslinningen revs upp och gjordes om. Nu sitter den faktiskt väldigt bra. Dessutom tillkom fickor i efterhand. Detta fotot är dock taget före förändringen, försöket inomhus blev inte särskilt bra och det är definitivt för kylslaget att gå ut nu och göra om det!

Nu finns som sagt mönstret till försäljning och det är dessutom översatt till svenska. Jacquelyn fick avtal till stånd med en svenska vid namn Gun Penthoat som är bosatt i USA sen länge. Tror att hon tror att det är tusen miljoner besökare här på min lilla oansenliga blogg som bara sitter och väntar på att få göra denna skapelse. Hus som haver, skulle någon av alla er miljoner som läser detta vara intresserade så finns det här. Lovade att slå ett slag för det, och har nu härmed uppfyllt min plikt.

4 kommentarer:

eva i halmstad sa...

Nu har jag varit inne och tittat på de , den såg bra ut, gillar luvvarianten.
Ha de gott på dej, Eva.

Ståålfågel sa...

Du gör så fina sker! Jag skulle jättegärna vara en av alla dina läsaresom skulle kunna sticka en sån fin kofta. Viljan har jag, inte kunnandet, så tyvärr..
Och tack igen för de underbara möss/vantpaketet!
Alla miljoner läsare kan ju även kolla in min blogg och se hur fina de blev!

Ulricha sa...

Vad fin! Supersnygg! Var det inte krångligt att sy fast blixtlås, i stickat?

LenaL sa...

Det gick över förväntan att sy i blixtlåset. Jag var faktiskt lite fundersam innan, eftersom jag aldrig gjort det tidigare. Men som sagt, det gick förvånansvärt lätt. Fast då hade jag blockat ut delarna först, så de var alldeles släta.