MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

lördag 10 november 2007

FO


Många stora grejer är det på gång, så därför känns det väldigt bra att alternera med något litet och behändigt som snabbt blir klart. Denna lilla tröja till Johannas baby hade jag tänkt skulle bli i nyfödingsstorlek, men det är som förgjort. Allt jag gör blir för stort. denna kan säkert inte användas förrän Baby är minst tre månader. Baby beräknas födas i halva februari, vid tre månaders ålder är det då halva maj. Kanske inte läge för en tjock tröja. Den hade definitivt varit större chans att komma till användning i februari - mars. Men det blir bevars inte alltid som man tänkt sej, det är smällar man får ta här i livet. Får väl leta rätt på ett annat mönster och göra ett nytt försök. Det vore väl själva sjutton om inte Baby skulle få en tröja att använda direkt vid ankomsten!

5 kommentarer:

eva i halmstad sa...

Baby kanske är en stor baby.
Skoj att du provar på vantarna, dom var roliga.
Ha de gott, Eva.

Britt-Marie sa...

När jag stickade till barnbarnen, alltså när de var under 2 år, lyckades jag aldrig få till rätt storlek. Jag gjorde som du för stort och då var säsongen fel. Undrar om det sitter i mormorsidan eller barnbarnssidan. De är antingen inte så stora som man kommer ihåg eller så är de större än man kommer ihåg.
Men tröjan är snygg, njut av det!

Sussry sa...

Säger det samma som Eva, kanske är en stor bebis som behöver en stor tröja. Min A var nästa stor som 2 mån (jmf med bröderna var han som när de var 3-4 mån).

Ståålfågel sa...

Eller får du gå kurs hos oss! Vi är världsmästare i krympning av kläder. Ibland krymper vi dem i maskinen, och ibland, när de hänger i garderoben för länge. Underligt tycker vi.

Tina sa...

Ju större tröja, ju längre kan den användas... Och även maj kan vara kall! Ett bra mönster kanske är en omlotttröja? Jag har ett mönster, den passar kanske inte nyfödd, men 1-3 månader skulle jag tro. Hör av dig om du vill att jag ska skicka en kopia.