MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

torsdag 22 november 2007

Mössparad

Nu vore det väl själva den om Trollbarnen skulle frysa om huvudena! Inte är det mitt fel i så fall. Eller kanske, har ju inte en aning om ifall de passar. En del verkar väldigt stora medan andra verkar väldigt små. Men om jag har haft lyckan med mej i mitt värv kanske någon kan komma till användning? Blir det tillräckligt kallt kan de ju i alla fall ha de stora nerdragna över öronen. Har försökt ta bilder men det var inte lätt att få dem att posera över en upp-och-nervänd yoghurtburk.Stickad i Drops Alpaca efter Strumpstickans mönster, tänkt till Ulf, kanske lite i tunnaste laget?Gjorde sen en till Helene i dubbel Drops Alpaca, den verkar varmare.


Men tänk om det blir jättekallt? Varför inte varsin mössa som matchar vantarna jag gjort tidigare? Garnet är Noro Kureyon, snabbstickat och jättekul!


Så, det var det, det. Nu har jag börjat på Jans vantar, vore väl synd om han skulle behöva frysa om fingrarna? Och så länge jag håller på med dem kan han inte med att påminna om koftan han vill ha! Har fullt upp med Ulfs, och känner att jag nog behöver en liten paus från stora, tunga herrditon för ett slag, när den väl är klar.

6 kommentarer:

aj sa...

Åh- så lekker noroluene og vottene var. Jeg har ikke prøvd det garnet ennå, og dine ting inspirerer til å få tak i noen nøster.

eva i halmstad sa...

Nu blir dom varma o goa om öronen.
Ha de gott på dej, Eva.

Ståålfågel sa...

Åh, vad fina de ser ut! LÄÄÄNGTAR! Och hoppas nu det blir riktigt kallt så de kan användas mycket!

Ann-Louise sa...

Åh, vilka mysiga mössor. Hade jag en sån skulle nog även jag använda mössa...
Ha det gott, o hoppas förkylningen lättar!
Kram Ann-Louise

Monica Hansen sa...

Ska bli kul att höra vad Ulf säger sedan? Fin mössa!

Sussry sa...

Pj vilken go samling mössor, nu måste de vara varma!
Hoppas förkylningen är bättre.
Ha en bra helg.