MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

onsdag 14 november 2007

Hemlispaket


Det var ingen vantsats som låg och väntade på posten, det var ett paket från min Hemliga Vän! Tusen, tusen tack! En härva entrådigt garn från Ullcentrum i en helt underbar grå-lila färg, en härva Ekobomull, ett mönster på virkad groda eller katt och ett fint kort med lång och jätterar hälsning! Tyvärr kommer ullgarnets fantastiska färg inte riktigt till sin rätt på fotot, hoppas på att få fram bättre bild när det har omvandlats till en sjal. En trekantig tror jag det ska bli, har fortfarande inte släppt idén med the Syrian shawl från Victorian Lace Today. Inte konstigt att inte den blivit gjord förr, har ju bara väntat på detta garn, tror det blir helt perfetk för den!

En virkad groda låter väl kul? Skulle faktiskt inte skada att återuppta virkandets ädla konst igen. Mm, tål att tänka på, det kan också vara en fingervisning av Ödet att äntligen göra slag i saken och sticka en Pippi-tröja till Alex. Han fick en som nyfödd, och nu har hans Goda Moder önskat en inför våren. Ekogarn har jag aldrig använt förr, och det har sån fin färgskiftning så det skulle vara toppen att använda som tröja också.

Än en gång, tusen tack kära, söta Hemliga Vän, vem du nu är. Jag har grubblat och grunnat, må du tro. Att du är från Stockholm eller dess omedelbara närhet är jag övertygad om, eftersom båda paketen varit stämplade därifrån. Listan på alla som är med i Hemlis 2 har jag gått igenom med luskam och genom uteslutningsmetoden kommit fram till att det bör vara någon av följande:

Stickgalen
Saltflingan
Kvinnokraft
Yllene Tider
Maria Pysslar och Ler
Garntrollet
Ullisen
Snigelmamman
Antfarm
Dödergök
Miss Linis

Kan jag inte få en liten hint om det stämmer? Finns du med på denna lista???

Hur som helst, vem du än är så hoppas jag att du får lika fina hemliga presenter som jag!

7 kommentarer:

Anonym sa...

Jag finns med på listan! Kan väl säga så mycket som att jag är med på den övre halvan men nu får du inga fler ledtrådar om det inte blir någon oavsiktlig på min blogg. Kul att du gillade innehållet.
Vi hörs!

Sussry sa...

Vilket härligt paket!

eva i halmstad sa...

Så fint paket, nästa gång vill jag vara med på hemlis, denna gången var jag för feg.
Hoppas du kan lista ut vem det är, skoj att klura lite.
Ha de bra idag, Eva.

Ståålfågel sa...

Visst skulle posten ha en hemlig tjänst, där man kunde få stämpel utan ortsnamn??? Så mycket mer spännande när man skickar/får hemliga paket.

Men kanske lite trist för eftervärlden? f

Ulricha sa...

Det var ett härligt paket! Enligt din Hemlis finns hon/han(?) på övre delen av listan. Jag ser att jag finns exakt mitt i den :-) Klurigt!

Jag TROR att min Hemlis kommer från norra delen av Sverige...

He en trevlig helg, Lena!

maria sa...

visst är det spännande att luska lite i vem det kan vara? själv har jag absolut ingen aning om vem som är min hemlis :-)

Pia sa...

JÄttefint innehåll! Du kan stryka mig på listan, jag har en annan hemlisvän!