MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers

måndag 3 mars 2008

Garnklubben och VM-stickning


Titta vilket ljuvlgt garn som kom från Spinnspirations garnklubb! Är det ingt helt underbart i färgen? Malakit kallar Tina det för. Det är ett Shetlandsull, ganska tjockt och gissa om det har snurrat i skallen av idéer om vad det ska bli av detta. Är faktiskt sugen på att göra en bolero av det, har hittat ett par mönster på Ravelry jag skulle vilja göra. Anthropologise Capelet tror jag skulle passa garnet, men Circular Shrug är jag mest sugen på att prova. Fast där är jag lite osäker på om tjockleken och mängden stämmer. Fast det skulle kanske passa till förra månadens garn, Tigerögat? Men å andra sidan hade jag nästan säkert bestämt mej för att använda det till en Candle Flame sjal. Åh, ett sånt dilemma! Får grunna vidare lite till, det är tack och lov inte läge att börja med någotdera just nu.



Vad som däremot snart ska påbörjas är ett linne till Karin i ett silkebandgarn och mönster från Stäkets Design. Den ska jag ha som VM-stickning, anordnat av Bortaboijn. Den ska påbörjas på fredag och vara klar till söndag kväll. Men att nysta upp härvorna och göra en provlapp går väl för sej att göra innan, antar jag? Det skulle innefatta siffrorna 7,68 och det blir det väl om jag använder stickor nr 6 och det är 78 maskor per stycke????



Nåt annat som jag bara måste göra snart också är det här linnet, som jag hittade beskrivning till i vårnumret av Interweave Knits. Tycker den verkar som klippt och skuren till någon ung dam som inte kan försvara sej mot mina stickattacker.

3 kommentarer:

Carina sa...

Hej Lena!
Vad är det för garnklubb du skriver om?

Färgen var ju helt oemotståndlig. Du får väl sätta ut bild på den färdiga sticket så vi får se.

Lycka till!

Emmas dagar sa...

Vilket underbart grönt garn!

Sussry sa...

Vilken vacker färg på garnet!
Tack för den snälla kommentaren på min blogg. Hade nästan funderat på att stänga ner bloggen tills jag läste vad du skrivit och återfick lusten att skriva.
Kram!