MINA FAVORITER ALLA KATEGORIER!

M I N A F A V O R I T E R A L L A K A T E G O R I E R! / M Y F A V O U R I T E S!

Mina Favoriter

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

fredag 23 februari 2007

Äntligen fredag!


den 16 februari 2007 kl 18:30

Ja, så var det fredag kväll igen. Inte så länge sen sist, tycker jag. Men på något underligt sätt är det ännu oftare måndag morgon. Förstår inte det!

I går gick större delen av kvällen åt till bokföring för Munskänkarna. Det kör ihop sej ibland, mycket in och ut blir det! Men nu är jag ifatt igen och kan ta det lite lugnt i helgen vad det anbelangar.

När jag äntligen var klar med det var jag bara tvungen att koppla av med lite stickning och ett par minivantar blev det. Tyvärr räckte garnet som blev över från Helenes sockar inte till ett par babysockar när väl halsduken var klar, men vantar är väl inte fel det heller? Vet i och för sig inte om det behövs i London nu, den här veckan har det visst varit runt 10 grader, men det är bäst att vara garderad. Nu är det bara Baby som saknas. Hoppar högt var gång telefonen ringer, och låter nog fruktansvärt oartigt besviken när jag svarar, för aldrig är det ju det samtalet jag väntar på.

Nu ska jag fira helg. Med andra ord inte göra ett förbaskat något av alla tråkiga måsten. Några varv för skam skull på Jans tröja, sen ska jag äntligen börja med sockarna till Ulf. Betvivlar att han frågar efter dem, men som den goda moder jag är, måste jag helt enkelt sticka till honom också! Sen får han faktiskt hålla god min i elakt spel och ta emot dem. Men det finns inget som helst krav på att de ska användas, tänker inte avkräva honom på någon körjournal vad dem anbelangar.

2 kommentarer:

Britt-Marie sa...

Så pyttiga läckra saker till en baby. Mycket söta.

Kram

Kerstin sa...

Hej,

Snygg blog. Jag håller tummarna att du är nöjd med denna.

Jag ville bara säga att jag tycker att både vantarna och halsduken (det tog ett tag tills jag såg vad det var) är jättesnygga! Och kul med lite otypiska baby-färger. :-)

/Kerstin